Logo CombiZuid

CombiZuid

6 januari, 2022

Hogere klanttevredenheid door juist communiceren

Bij CombiZuid staat Klanttevredenheid hoog in het vaandel. Omgevingsmanagement is hier een belangrijk onderdeel van en behoort dan ook tot een belangrijk focuspunt van onze job. Een tevreden omgeving zorgt voor een tevreden opdrachtgever.

Goed en correct omgevingsmanagement staat of valt bij een transparantie communicatie. Wij staan garant voor tevreden stakeholders door:

  • Voor elk project dat wij uitvoeren een aparte omgevingsapplicatie op te starten. Dit is een ideaal communicatiemiddel om alle interne aangelegenheden uit te wisselen en op te volgen. Alle projectinformatie wordt hier ook op één plek verzameld is.
  • Burgerparticipatie absoluut centraal te zetten. Dit doen wij door stakeholders goed geïnformeerd te houden, wat op zijn beurt weer zorgt voor een groot draagvlak.
  • Elke andere vorm van communicatie met onze opdrachtgever te onderhouden naargelang de behoeften. Of dit nu via de omgevingsapplicatie is of via een andere weg, we communiceren op elke gewenste manier die de boodschap correct doet aankomen.

Zo ontzorgen we zowel bewoner als opdrachtgever. Voor ons is de opdrachtgever namelijk niet enkel een klant, maar ook een waardevolle partner!

“Uit onderzoek blijkt dat de tevredenheid van de opdrachtgever met toeneemt als wij het omgevingsmanagement voor onze rekening nemen.”

Meer weten over dit onderwerp?

Neem gerust even contact op

Niets meer missen van CombiZuid?

Volg ons op onze social media kanalen!