Logo CombiZuid

CombiZuid

28 december, 2021

Samen werken aan Samenwerken

Hurkmans Groep en APK Group trekken vanaf 1 januari 2022 samen op in CombiZuid. Twee ervaren familiebedrijven, met alle kennis en kunde in huis op het gebied van infrastructuur. Twee deskundige partners met dezelfde visie, die elkaar hebben gevonden en elkaar aanvullen en versterken.

De activiteitenzone van CombiZuid is Oost-Nederland, met een centraal gelegen vestiging in Arnhem. De hoofdtaak: een substantiële bijdrage leveren aan de energietransitie door het verbeteren en vernieuwen van nutsvoorzieningen op een zo duurzaam mogelijke manier. De samenwerking stelt CombiZuid in staat een vliegende start te maken en serieuze en duurzame investeringen te doen in elektrische voertuigen en machines alsook in processen en tools om de klanttevredenheid te vergroten.

“Per 1 januari gaan wij als volwaardige partners ‘slim samenwerken’ om de markt in Oost-Nederland optimaal te bedienen. De voorbereiding van de afgelopen maanden heeft bewezen dat wij met onze achtergrond en visie elkaar perfect aanvullen. We kijken uit naar deze volgende stap en hebben alle vertrouwen dat we ook dit ‘goed vur mekaar’ krijgen.” – Directie Hurkmans

 

“Na uitbreiding vanuit onze kantoren in België naar Noord-Brabant, zijn wij klaar voor een groter werkgebied binnen Nederland. Samenwerken met Hurkmans in CombiZuid biedt ons veel meer mogelijkheden om met ons totaalpakket te opereren in een groter gebied om onze ambities waar te maken. Samen verbinden, ontzorgen en onderhouden; dát is waar wij met CombiZuid voor gaan. Een mooi begin van 2022!” – Directie APK

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het opbouwen van het bedrijf. Blijf de ontwikkelingen op de voet volgen via onze Social Media pagina’s. Binnenkort zullen we starten met het plaatsen van interessante vacatures!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem gerust even contact op

Niets meer missen van CombiZuid?

Volg ons op onze social media kanalen!