Logo CombiZuid

CombiZuid

17 januari, 2022

Unieke CombiZuid App zorgt voor optimale klanttevredenheid

Bouwprojecten hebben altijd in bepaalde mate een impact op mensen. Het project verstoort hun dagelijkse ritme. Denk hiervoor maar aan lawaai, omleidingsroutes of extra uitkijken op straat voor putten en gaten. Daarom is het heel belangrijk om die mensen goed in te lichten vooraf en tijdens de werken.

Naast het informeren van de belangrijke stappen in het proces van de werken, gaan wij nog een stapje verder en zijn we ook benieuwd naar de feedback van die mensen. Dit zorgt niet enkel voor een verbetering van onze diensten voor de omgeving, maar ook dat de omgeving zich gehoord voelt en verbonden voelt met het project. Dit kan je bereiken voor een goed omgevingsmanagement.

Duidelijke communicatiestrategie

Maar hoe begin je aan omgevingsmanagement? Wat zijn de hoekstenen van een geslaagde strategie? Een communicatiestrategie opstellen is erg belangrijk. Hierbij dien je belangrijke vragen te stellen aan jezelf zoals:

  • Wat wil je communiceren?
  • Met wie?
  • Hoe? Via welk kanaal?
  • Waarom wil je dit nu doen, en niet over een tijdje?
  • Wat is jouw doel van deze berichtgeving?
  • Wil je dat stakeholders participeren of alleen maar iets melden?

Hoe wij het aanpakken? We denken vanuit het perspectief van de stakeholders in kwestie, dus niet vanuit het perspectief van het lopende bouwproject. Door vanuit het perspectief van de stakeholder te redeneren, kom je tot een duidelijkere communicatiestrategie.

Unieke CombiZuidApp zorgt voor tevreden stakeholders

Onze CombiZuidApp is een handige digitale tool om eenvoudig in twee richtingen te kunnen communiceren met stakeholders, zoals bewoners en lokale bedrijven. Naast ermee communiceren maken we alle relevante projectinformatie beschikbaar in de CombiZuidApp.

Wij zetten deze app tegenwoordig in bij nagenoeg elk project. Met onze app zorgen wij er telkens voor dat de omgeving van de voortgang van de werkzaamheden van begin tot einde kan volgen en dat de omgeving ons eenvoudig kan bereiken.

Door een doordachte communicatiestrategie en maatwerk tools zoals de app houden we de stakeholders bij elk project tevreden. En tevreden stakeholders betekend voor ons een tevreden opdrachtgever, beide belangrijke factoren voor een “succesvol” project.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem gerust even contact op

Niets meer missen van CombiZuid?

Volg ons op onze social media kanalen!